Hur tidrapporterar jag?

När du har ett bokat pass

Tryck på Tidrapportera på det pass som du vill tidrapportera.

Ändra tid och rast om det är relevant och klicka på Spara.

För att lägga till en rast klickar du bara på + Ny rast.

Beroende på var du jobbar kan du behöva fylla i information om tidkod, traktamente, utlägg, körda kilometer osv.

När du inte har ett bokat pass

Öppna Mitt schema och välj en dag. Notera att tidrapporter inte kan skapas för dagar i framtiden.

Sedan klicka på Ny tidrapport > Skapa anpassad tidrapport.

Fyll i start- och sluttid, lägg till en rast och annan nödvändig information, t.ex. kund, arbetsuppgift, projekt, tidkod, traktamente, utlägg, körda kilometer och tryck på Spara

Om du har nyligen skapat en identisk tidrapport hittar du den bland mallar under knappen Skapa anpassad tidrapport

När tidrapporten har attesterats kan du inte längre redigera den. Kontakta din chef om du vill ändra din tidrapport.

Har du fler frågor? Skicka en förfrågan

Kommentarer